Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

EtusivuUnionin Mökit

Unionin mökkien varaus syyskaudelle 2023 on avattu

Viikot 35-52 (28.8.23-1.1.24.) ovat nyt varattavissa.

Mökit varataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin tai neljäksi päiväksi maanantai-torstai tai torstai maanantai (Himoksen ja Tahkon mökit vain koko viikoksi maanantaista maanantaihin) eli varausta tehdessä sekä alkupäiväksi että loppupäiväksi pitää valita maanantai tai vaihtoehtoisesti lyhyemmissä varauksissa valitaan päivät ma-to tai to-ma

Talven ja kevään 2024 varauskalenteri avataan myöhemmin syksyllä.


Unionin Mökit ovat käytössäsi ympäri vuoden

Merimies-Unionilla on jäsenten käyttöön tarkoitettuja vapaa-ajanviettopaikkoja.
Voit tutustua Unionin yllä olevista linkeistä ja tutkia, mikä olisi sinulle mieluisin vapaa-ajanviettopaikka.


Mökkien varaaminen
Voit varata mökin käyttöösi tämän sivuston kautta. Varauskalenterista näet vapaana olevat mökkiviikot ja sitä kautta voit tehdä varauksen. Luethan myös varausehdot. Varauksen jälkeen jäsenyytesi vahvistetaan ja saat sähköpostiisi ohjeet maksaa varaus. HUOM: Varausvahvistus saattaa mennä roskapostikansioon. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein varausta tehdessä, jotta maksulinkki löytää perille. Jäsennumerosi löydät jäsenkortin etupuolelta (kuusimerkkinen numero).


Mökkien vuokra-aika
Mökkejä vuokrataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan ja sesonkiaikojen mökkivaraukset arvotaan. Arvontaan voi osallistua tämän sivuston kautta. Sesonkiaikojen varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä verkkosivulla.

HUOM! Tahkolle ja Himokselle otetaan varauksia vain maanantaista maanantaihin, viikoksi kerrallaan.

Mökkejä vuokrataan vain Merimies-Unionin jäsenille.

Jäsenyys tarkistetaan mökkiä varattaessa ja mökin voi maksaa, kun varaajan jäsenyys on varmistettu.


Mökkien varustus
Kaikissa mökeissä on mökkeilyyn tarvittavat perustarvikkeet. Ota mukaasi omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet sekä muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Himoksen ja Tahkon mökille voi petivaatteet vuokrata myös paikan päältä.

Tupakointi on kiellettyä kaikissa mökeissä. Kustavin kakkosmökki sekä Velskolan mökki ovat allergiamökkejä eikä niihin saa ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Muihin mökkeihin lemmikit voi tuoda.

Mökkipuhelin palvelee arkisin klo 9-12 & 13-15, puh. 09-6152020. Puhelimitse ei voi varata mökkejä.