Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

FörstasidanUnionens stugor

Reservationerna och lottdragning för sommarsäsongens stugor har öppnats.

Veckorna 22–34 (29.5.–28.8.) delas ut i en separat lottdragning. Levi, Himos och Tahko är inte med i lottdragningen och kan reserveras normalt fram till 28.8.2023.

Lotteriet börjar första veckan i mars och man kan delta fram till 10.04.2023. Själva lottdragningen kommer att ske i mitten av april. Man kan delta med fyra olika reservationsönskemål som kan vara för olika veckor och olika stugor.

Med i lottdragningen är stugorna Vällskog, Villa Varpunen, Gustavs 1 och 2. Med är även Sydvästra Finlands avdelningens Meripesä-stuga som endast avdelningens medlemmar kan reservera och delta i stugans utlottning.

Eventuella lediga stugor under veckorna 22–34 kan bokas normalt efter lottdragningen.


Unionens stugor - använd året runt!
Sjömans-Unionen har flera fritidsställen för sina medlemmar. Du kan bekanta dig med stugorna på denna sida och se vilken som skulle passa dig.

Boka stuga
I bokningskalendern ser du de lediga veckorna. Efter du gjort bokningen och vi kontrollerat ditt medlemskap skickar vi betalningsuppgifterna till din e-post. Kolla att din e-post är rätt skrivet så att betalningsuppgifterna hittar fram!

Stugornas hyrestider
Stugorna hyrs ut för en vecka åt gången och under säsongstid (juni-augusti samt februari-april) lottas en del av stugorna via en separat lottdragning. Du kan delta i lottdragninen på denna sida. Om säsongsbokningstiderna informerar vi här, i tidningen Sjömannen och på vår hemsida.
OBS! Reservationer till Himos och Tahko tas endast för en hel vecka, från måndag till måndag.

Stugorna hyrs bara ut till Unionens medlemmar.

Medlemskapet kontrolleras vid bokningen.
Vi kontrollerar medlemskapet i samband med bokningen och du kan betala stugan då ditt medlemskap är bekräftat.


Stugornas utrustning
Alla stugor är grundutrustade för stugsemester. Ta med egna lakan, dynvar och
handdukar samt andra hygientillbehör. Man kan hyra sängkläder för Himos stugan på plats.

Rökning är förbjuden i alla stugor. Stugan vid Gustavs stuga nr. 2 samt Vällskog är allergistugor som betyder att sällskapsdjur är förbjudna. Till de övriga stugorna är sällskapsdjur tillåtna.

Stugtelefonen är öppen vardagar 9-12 & 13-15, tel.09-6152020. Notera att det går inte att reservera stuga via telefontjänsten utan alla reservationer görs via denna webbsida.