Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

FörstasidanUnionens stugor

Stugbokningen för våren 2023 har öppnats och stugorna kan bokas fram till 28.05.2023. Stugorna i Tahko, Himos och Levi delas ut i en separat lottdragning för veckorna 7-16. Unionens andra stugor kan bokas normalt.


Du kan delta i lottdragningen med fyra olika bokningar, antingen fyra veckor i samma stuga eller samma vecka i olika stugor. Du kan delta i lottdragningen till den 30.11.2022 och lottdragningen sker i början av december. Vinnarna får ett e-postmeddelande med en länk till betalningar.

Unionens stugor - använd året runt!
Sjömans-Unionen har flera fritidsställen för sina medlemmar. Du kan bekanta dig med stugorna på denna sida och se vilken som skulle passa dig.

Boka stuga
I bokningskalendern ser du de lediga veckorna. Efter du gjort bokningen och vi kontrollerat ditt medlemskap skickar vi betalningsuppgifterna till din e-post. Kolla att din e-post är rätt skrivet så att betalningsuppgifterna hittar fram!

Stugornas hyrestider
Stugorna hyrs ut för en vecka åt gången och under säsongstid (juni-augusti samt februari-april) lottas en del av stugorna via en separat lottdragning. Du kan delta i lottdragninen på denna sida. Om säsongsbokningstiderna informerar vi här, i tidningen Sjömannen och på vår hemsida.
OBS! Reservationer till Himos och Tahko tas endast för en hel vecka, från måndag till måndag.

Stugorna hyrs bara ut till Unionens medlemmar.

Medlemskapet kontrolleras vid bokningen.
Vi kontrollerar medlemskapet i samband med bokningen och du kan betala stugan då ditt medlemskap är bekräftat.


Stugornas utrustning
Alla stugor är grundutrustade för stugsemester. Ta med egna lakan, dynvar och
handdukar samt andra hygientillbehör. Man kan hyra sängkläder för Himos stugan på plats.

Rökning är förbjuden i alla stugor. Stugan vid Gustavs stuga nr. 2 samt Vällskog är allergistugor som betyder att sällskapsdjur är förbjudna. Till de övriga stugorna är sällskapsdjur tillåtna.

Stugstelefonen är öppen mån-tors kl.10-14, tel. (09) 6152 0260