Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

EtusivuUnionin Mökit

Unionin mökkien varaus on avattu syyskaudelle

Syyskaudella ei ole arvontaa, eli kaikki mökit ovat vapaasti varattavissa ja varauksia voi tehdä 6.1.2025 saakka.


Unionin Mökit ovat käytössäsi ympäri vuoden

Merimies-Unionilla on jäsenten käyttöön tarkoitettuja vapaa-ajanviettopaikkoja.
Voit tutustua Unionin yllä olevista linkeistä ja tutkia, mikä olisi sinulle mieluisin vapaa-ajanviettopaikka.

Mökkien varaaminen
Voit varata mökin käyttöösi tämän sivuston kautta. Varauskalenterista näet vapaana olevat mökkiviikot ja sitä kautta voit tehdä varauksen. Luethan myös varausehdot. Varauksen jälkeen jäsenyytesi tarkistetaan jonka jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet maksaa varaus.Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein varausta tehdessä, jotta maksulinkki löytää perille. Jäsennumerosi löydät jäsenkortin etupuolelta (kuusimerkkinen numero).


Mökkien vuokra-aika
Mökkejä vuokrataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan ja sesonkiaikojen mökkivaraukset arvotaan. Sesonkiaikojen varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä verkkosivulla.

Mökit varataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin tai neljäksi päiväksi maantantai-torstai tai torstai maanantai (Himoksen ja Tahkon mökit vain koko viikoksi) eli varausta tehdessä sekä alkupäiväksi että loppupäiväksi pitää valita maanantai tai vaihtoehtoisesti lyhyemmissä varauksissa valitaan päivät ma-to tai to-ma. Koko viikon varaus on tehtävä aina maanantaista maanantaihin, vain lyhyemmät varaukset ovat mahdollista tehdä torstaista alkaen.

Mökkejä vuokrataan vain Merimies-Unionin jäsenille.

Mökin varanneille lähetetään sähköpostitse maksulinkki, kun jäsenyys on tarkistettu.

Varauksen peruutus

Mikäli joudut perumaan varauksen, avaa varausvahvistuslinkki ja paina sivun alalaidasta "peru tämä varaus". Mikäli olet jo ehtinyt maksaa varauksen. ole yhteydssä meihin.


Mökkien varustus
Kaikissa mökeissä on mökkeilyyn tarvittavat perustarvikkeet. Ota mukaasi omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet sekä muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Himoksen ja Tahkon mökille voi petivaatteet vuokrata myös paikan päältä.

Tupakointi on kiellettyä kaikissa mökeissä. Kustavin kakkosmökki sekä Velskolan mökki ovat allergiamökkejä eikä niihin saa ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Muihin mökkeihin lemmikit voi tuoda.

Mökkipuhelin palvelee arkisin klo 9-12 & 13-15, puh. 09-6152020. Puhelimitse ei voi varata mökkejä.