Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

EtusivuUnionin Mökit

HUOM: Mökkirekisteri on joululomalla 7.1.2019 asti. Mökkivarauksia voi joulun ja uudenvuoden aikaan tehdä varaussivustolla, mutta ne vahvistetaan kun mökkirekisteri palaa lomalta.

Kiitokset kaikille varaajille menneestä vuodesta ja Hyvää Joulua.

Himoksen mökkeihin hiihtolomaviikkojen varaukset on arvottu ja vapaaksi jääneet viikot on varattavissa kaikissa mökeissä 27.5.2019 asti.


Unionin Mökit ovat käytössäsi ympäri vuoden

Merimies-Unionilla on jäsenten käyttöön tarkoitettuja vapaa-ajanviettopaikkoja.
Voit tutustua Unionin mökkeihin yllä olevista linkeistä ja tutkia, mikä olisi sinulle mieluisin vapaa-ajanviettopaikka.


Mökkien varaaminen
Voit varata mökin käyttöösi tämän sivuston kautta. Varauskalenterista näet vapaana olevat mökkiviikot ja sitä kautta voit tehdä varauksen. Varauksen jälkeen jäsenyytesi vahvistetaan ja saat sähköpostiisi ohjeet maksaa varaus.


Mökkien vuokra-aika
Mökkejä vuokrataan viikoksi kerrallaan ja sesonkiajan (kesä – elokuu) mökkivaraukset arvotaan. Arvontaan voi osallistua tämän sivuston kautta. Sesonkiaikojen varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä verkkosivulla.

Mökkejä vuokrataan vain Merimies-Unionin jäsenille.

Jäsenyys tarkistetaan mökkiä varattaessa ja mökin voi maksaa, kun varaajan jäsenyys on varmistettu.


Mökkien varustus
Kaikissa mökeissä on mökkeilyyn tarvittavat perustarvikkeet. Ota mukaasi omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet sekä muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Himoksen mökille voi petivaatteet vuokrata myös paikan päältä.

Tupakointi on kiellettyä kaikissa mökeissä. Kustavin kakkosmökki sekä Velskolan mökki ovat allergiamökkejä eikä niihin saa ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Muihin mökkeihin lemmikit voi tuoda.